Σελίδες

Thessaloniki video tour

21/9/17

Οι χώρες με τους πιο άπιστους άντρες του κόσμου




Κεφάλαιο ''απιστία''. Υπάρχει γυναίκα που δεν έχει αναρωτηθεί πόσο πιθανό είναι να την απατήσει ο αγαπημένος της; Μάλλον όχι...

Δυστυχώς, για κάποιες τα πράγματα είναι ιδιαιτέρως δύσκολα, αφού οι πιθανότητες να πέσουν θύματα απιστίας αυξάνονται δραματικά λόγω της χώρας στην οποία ζουν.

Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Forbes, το μέρος στο οποίο ζει μια γυναίκα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη σχέση της. Ο λόγος; Υπάρχουν κάποιες χώρες οι οποίες φημίζονται για τα πολυγαμικά μεν, ''κρυφής δράσης'' δε αρσενικά τους.

Αναλύοντας τα στατιστικά που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Durex και ορισμένα sites γνωριμιών σε ολόκληρο τον κόσμο, το Forbes δημιούργησε και παρουσίασε τη λίστα με τις χώρες που φιλοξενούν τους πιο άπιστους άνδρες. Με άλλα λόγια, το πού ζουν τελικά όσοι έχουν μια παραπάνω κλίση στην απιστία.

Άραγε ο μύθος του Greek lover έφτασε μέχρι το Forbes; Για να δούμε…

Σύμφωνα με τα στατιστικά τα πράγματα έχουν ως εξής:

Στην 3η θέση βρίσκεται η Ιταλία με το ποσοστό των άπιστων να ανέρχεται στο 45% και επιβεβαιώνει το ταμπεραμέντο των Ιταλών. Στην ίδια θέση, όμως, βρίσκουμε και τη Γερμανία.

Μια θέση πιο πάνω βλέπουμε τη Δανία, η οποία αποτελεί έκπληξη καθώς καμία τέτοια φήμη δεν τη συνόδευε μέχρι σήμερα. Κι όμως, το 46% των Δανών έχουν απατήσει τη σύντροφό τους.

Όσο για το γεωγραφικό άντρο των άπιστων; Είναι η Ταϋλάνδη σε ποσοστό της τάξεως του 56%! Περισσότεροι από τους μισούς Ταϋλανδούς αρέσκονται στα απαγορευμένα ερωτικά παιχνίδια, γεγονός που πολλοί αποδίδουν στο φαινόμενο του σεξοτουρισμού το οποίο ανθίζει στη χώρα τους. Πολλές οι τουρίστριες, πολλοί και οι πειρασμοί ένα πράγμα…

Στην 5η, 6η και 7η θέση βρίσκουμε τη Γαλλία (43%), τη Νορβηγία (41%) και το Βέλγιο (40%) αντίστοιχα.

Όπως βλέπετε κορίτσια, ο Έλληνας δε συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους πιο άπιστους εραστές, αποδεικνύοντας ότι ο όρος Greek lover ίσως αποδίδεται κυρίως στις ερωτικές επιδόσεις του...