Σελίδες

Thessaloniki video tour

23/10/17

Η καλύτερη πτυχή κάθε ζωδίου που θα μας εκπλήξει!




Ακόμη κι αν δεν είμαστε οπαδοί των ωροσκοπίων ή δεν προσπαθούμε να γίνουμε ειδικοί…
της αστρολογίας, σίγουρα δεν έχουμε παραλείψει να διαβάσουμε τόσα χρόνια στα αγαπημένα μας περιοδικά και τώρα στο διαδίκτυο τι λένε για τα ζώδια: από το ποια είναι τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα τους μέχρι ποια αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι… Αλλά μήπως υπάρχουν και άλλες… λεπτομέρειες που μας έχουν διαφύγει; Ας αποκαλύψουμε κάποιες ασυνήθιστες ιδιότητες για κάθε ζώδιο που θα μπορούσε να εκπλήξει ακόμη και τον πιο έμπειρο αστρολόγο!

Κριός 21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
Δεν φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα
Δεν υπάρχει Κριός χωρίς αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό και πάθος για τα πιστεύω του. Και σε αντίθεση με άλλα δυναμικά ζώδια, δεν θα διστάσει να βγει μπροστά και να πάρει πρωτοβουλίες για να διεκδικήσει ή να θέσει τα ζητήματα. Θα είναι αυτός που θα κολλήσει το στόμα του στο δικό μας για να μας φιλήσει. Θα είναι εκείνος που σε μια φιλική παρέα δεν θα διστάσει να φέρει ένα πρόβλημα συμπεριφοράς στην επιφάνεια χωρίς να φοβηθεί αντιδράσεις. Ο Κριός είναι ευθύς!
Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Η γλώσσα της αγάπης είναι η φυσική επαφή 
Μπορεί να νομίζαμε ότι είναι μόνο πρακτικοί, υπεύθυνοι και υπομονετικοί αλλά το ξέρατε ότι είναι κι εκείνοι που θα έδιναν τα πάντα για μια αγκαλιά; Το χάδι ή το φιλί μπορεί να σημαίνει πολύ περισσότερα για έναν Ταύρο από οποιοδήποτε άλλον. Αυτός είναι και ο «ταυρίσιος τρόπος» για να επικοινωνούν την αγάπη και την τρυφερότητά τους και αντίστοιχα περιμένουν την ίδια ανταπόκριση. Για να το πούμε πιο απλά: είναι το ζώδιο που πεθαίνει για να του κρατάς το χέρι όταν είσαι ερωτευμένη μαζί του.
Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Από τη φύση του καλός σε όλα
Ίσως είναι μια συνεχής αναζήτηση, περιέργεια και θέληση για προσωπική ανάπτυξη. Πάντως ένας Δίδυμος θα πετύχει με ό,τι καταπιαστεί. Έχει σχεδόν φυσικό χάρισμα να κατανοεί νέες τάσεις και να μαθαίνει πιο γρήγορα από άλλους. Είναι ο άνθρωπος που αν μελετήσει ένα βράδυ, την επόμενη μέρα μπορεί να αποδειχθεί ειδικός!
Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Η θάλασσα είναι η θεραπεία τους
Πιστός, συναισθηματικός κατανοεί όλους όσοι είναι γύρω του. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι ένας Καρκίνος γίνεται καλύτερος, αν βρεθεί κοντά στη θάλασσα. Το θαλασσινό νερό λειτουργεί σαν η προσωπική του θεραπεία, τον αναζωογονεί και του δίνει δύναμη, ειδικά, αν περνά μία κουραστική περίοδο. Οπότε, αν έχετε έναν σύντροφο που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, ξέρετε γιατί προτιμά να βρίσκεται σε μία… παραλία!
Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Η σκηνή είναι η ζωή του 
Χαρούμενος, χαρισματικός και απόλυτα δημιουργικός. Ένα λιοντάρι απλά… λατρεύει της τέχνης της υποκριτικής. Ουσιαστικά όλοι οι υπόλοιποι επενδύουμε σε αυτό τους το χάρισμα: Ο Λέων είναι αυτός που θα πάρει την κιθάρα και θα μας τραγουδήσει σε μια παρέα ή εκείνος που θα κάνει παρουσίαση σε πελάτη απροετοίμαστος και θα κλέψει την παράσταση. Το να βρίσκεται στο επίκεντρο είναι η δεύτερη φύση του και η το γεγονός ότι τα καταφέρνει καλά, αδιαμφισβήτητο.
Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Ο πιο καλός ο μαθητής 
Ένα πρακτικό πνεύμα και τόσο δουλευταράς που αγγίζει τα όρια της τελειομανίας. Από αυτό το άστρο είναι φτιαγμένοι και οι εξαιρετικοί μαθητές! Ο Παρθένος αγαπά βαθιά τη γνώση. Είναι εκείνος που θα κρατήσει τις καλύτερες σημειώσεις, θα κάνει καταπληκτική έρευνα και θα διαπρέψει σε οποιοδήποτε πεδίο γνώσης επιλέξει.
Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Με το χάρισμα να ακούει
Οι Ζυγοί δεν είναι απλά εξαιρετικά κοινωνικοί, διαθέτοντας μάλιστα ένα πολύ ανοιχτό μυαλό αλλά κυρίως έχουν το σπάνιο χάρισμα να ακούν τους άλλους, να κατανοούν απόλυτα τι τους λένε και να συγκρατούν κάθε λέξη. Ένας Ζυγός σίγουρα είναι ο καλύτερος για να του θέσουμε ένα προσωπικό πρόβλημά μας, γνωρίζοντας ότι σίγουρα θα μας ακούσει προσεκτικά.
Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Με υψηλής ποιότητας αίσθηση χιούμορ 
Ξέρουμε τόσα πράγματα για τη γενναιότητα και την ευθύτητά του, αλλά πιθανόν δεν γνωρίζαμε ότι ένας Σκορπιός μπορεί να μας κάνει να γελάμε. Βέβαια, η αίσθηση του χιούμορ του, βρίσκεται πιο κοντά στη βρετανική αντίληψη του σαρκασμού, και τα αστεία του έχουν μοναδικό πνεύμα και λεπτές αποχρώσεις. Ο συγκεκριμένος τύπος στις καλές του μπορεί να δώσει μια έξτρα πινελιά στον τρόπο που βλέπουμε τη ζωή και να διακωμωδήσει έξυπνα τον κόσμο δίπλα μας.
 
Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Ιδανικός συνταξιδιώτης
Οι Τοξότες είναι γεμάτοι ενέργεια και διάθεση για ζωή. Αυτό γενικά το ξέρουμε, αλλά έχετε συνειδητοποιήσει ότι είναι και οι καλύτεροι σύντροφοι στα ταξίδια; Ανοιχτόμυαλος και με δηλωμένη διάθεση για περιπέτεια, ο Τοξότης είναι πάντοτε έτοιμος να ανακαλύψει νέα μέρη. Γι’ αυτό είναι η καλύτερη επιλογή για ένα ξαφνικό ταξίδι, στο οποίο εγγυημένα θα σας συντροφέψει με τον καλύτερο, απολαυστικότερο και υπέροχο τρόπο.
Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Κρατάει τα μυστικά μας 
Διαθέτει τόσο μεγάλο βαθμό υπευθυνότητας και αυτοπειθαρχίας που γίνεται εξαιρετικός φύλακας των πιο απόκρυφων μυστικών. Σε έναν Αιγόκερω ούτε καν περνά από το μυαλό του να αποκαλύψει κάτι που δεν πρέπει ή οτιδήποτε του έχει εμπιστευθεί κάποιος. Αν αναζητάτε έναν… τάφο για να μιλήσετε, ξέρετε ότι μόνο έναν Αιγόκερω μπορείτε να εμπιστευθείτε.
Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Τέλειος στις συμβουλές
Ο Υδροχόος είναι διάσημος για την εντιμότητά του, το ελεύθερο πνεύμα του και τη χρυσή καρδιά του. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, δεν είναι τυχαίο ότι είναι αυτός που θα δώσει τις καλύτερες συμβουλές σε φίλους και μέλη της οικογένειάς του. Διαθέτει μια γνήσια ικανότητα να εκφράζει την αλήθεια (ακόμη κι αν είναι πικρή…),  και αυτό τον κάνει πολύτιμο σύμβουλο. Οπότε, κάθε φορά που θέλετε μία τίμια άποψη, αναζητήστε τον Υδροχόο του φιλικού σας κύκλου.
Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Δίνει ένα χεράκι βοήθειας
Μπορεί να είναι γνωστό ότι ο Ιχθύς είναι συμπονετικός και ευγενής αλλά αυτό που είναι μοναδικό σε αυτόν είναι η προθυμία του και η ουσιαστική ανταπόκρισή του σε ένα κάλεσμα βοήθειας. Αυτό τον κάνει περιζήτητο φίλο – γιατί ξέρουμε ότι θα είναι εκεί για να βοηθήσει από κάτι απλό, όπως να μας πάει με το αυτοκίνητο σε μία δουλειά, να βάλει ένα χεράκι σε μία μετακόμιση, ή σε ένα business plan που πρέπει να παραδοθεί μέχρι την επόμενη ημέρα.