Σελίδες

Thessaloniki video tour

23/10/17

Προσοχή! Η σημασία της σωστής επιλογής απορροφητήρα για την κουζίνα




Η επιλογή του ιδανικού απορροφητήρα θα πρέπει να καλύπτει την ανάγκη αποτελεσματικού εξαερισμού της κουζίνας...
χωρίς όμως να παραμελεί το κομμάτι της αισθητικής.

Ο απορροφητήρας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουζίνας, ιδιαίτερα της ελληνικής αφού το μεσογειακό μας ταμπεραμέντο φέρνει τις Ελληνίδες νοικοκυρές στις υψηλότερες θέσεις της Ευρώπης στο κομμάτι του τακτικού μαγειρέματος.

Έχοντας υπόψη τη σημασία του χώρου της κουζίνας σε ένα σύγχρονο σπίτι, το tsdeco.gr είναι σε θέση να σου προσφέρει εξαιρετικά ποιοτικές λύσεις σε απορροφητήρες κουζίνας που ικανοποιούν κάθε ανάγκη σε χώρο και σε design.

Όλοι οι απορροφητήρες, χαρακτηρίζονται για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, χρησιμοποιώντας προηγμένα συστήματα απορρόφησης που ελαχιστοποιούν τη στάθμη θορύβου. Το tsdeco έχει επιλέξει τους μεγαλύτερους κατασκευαστές όπως η Teka (δες εδώ) για άριστη απόδοση και διάρκεια στον χρόνο.

Προκειμένου να σε φέρουμε ένα βήμα πιο κοντά στο να βρεις τον απορροφητήρα που ταιριάζει στις ανάγκες και το γούστο σου, συγκεντρώσαμε τα βασικά είδη απορροφητήρων και τα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Συρόμενοι Απορροφητήρες

Οι συρόμενοι απορροφητήρες είναι ιδανικοί για οικονομία χώρου. Αυτό τους κάνει εξαιρετική επιλογή για μικρές κουζίνες.

Οι απορροφητήρες αυτού του είδους τοποθετούνται μέσα στο ειδικά σχεδιασμένο συρτάρι της κουζίνας, με το επίπεδο τμήμα του να τραβιέται έξω κατά τη χρήση μεγαλώνοντας την επιφάνεια αναρρόφησης.

Καθώς οι συρόμενοι απορροφητήρες είναι αρκετά διαδεδομένοι, διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία, σου δίνουν τη δυνατότητα να βρεις αυτήν την πρόσοψη που ταιριάζει απόλυτα στην κουζίνα σου.

Απορροφητήρες Νησίδα

Υψηλού design οι συγκεκριμένοι απορροφητήρες είναι σχεδιασμένοι έτσι ώστε να κρεμιούνται πάνω από τη νησίδα της κουζίνας και να στερεώνονται στην οροφή. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία ώστε να ικανοποιούν κάθε ανάγκη και αισθητική άποψη.

Απορροφητήρες Καμινάδα

Εξαιρετικός σχεδιασμός και απόδοση σε ένα προϊόν. Με έναν απορροφητήρα σε στυλ καμινάδας μπορείς να έχεις έναν πολύ αποτελεσματικό απορροφητήρα και ταυτόχρονα ένα ιδιαίτερο αισθητικό κομμάτι στο χώρο της κουζίνας σου.

Από τους κλασσικούς που θυμίζουν καμινάδα τζακιού μέχρι τους μοντέρνας σχεδίασης επιτοίχιους απορροφητήρες καμινάδα, ποικίλουν έτσι ώστε να ικανοποιούν απόλυτα ακόμα και το πιο απαιτητικό γούστο. Στο tsdeco μπορείς να δεις μια μεγάλη ποικιλία από απορροφητήρες καμινάδα Teka ετο και όχι μόνο !

Ελεύθεροι απορροφητήρες

Χρησιμοποιούνται κάτω από μια λεπτή μονάδα τοίχου ή τοποθετούνται στον τοίχο.

Απορροφητήρες τοίχου

Απορροφητήρες που τοποθετούνται σχεδόν κάθετα ή διαγώνια ως προς τις εστίες, στον τοίχο. Ιδανικοί για τις εστίες που είναι δίπλα στον τοίχο

Εντοιχιζόμενοι απορροφητήρες

Σε αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται όλοι οι απορροφητήρες που τοποθετούνται στην κάτω πλευρά των επάνω ντουλαπιών της κουζίνας ή προσαρμόζονται σε κάποια οριζόντια επιφάνεια. Συρόμενοι, πτυσσόμενοι και ελεύθεροι απορροφητήρες είναι στην ουσία εντοιχιζόμενοι.