Σελίδες

Thessaloniki video tour

17/11/17

Ποιες γυναίκες ΔΕΝ γουστάρει με τίποτα το κάθε ζώδιο!!



Ποιες γυναίκες ΔΕΝ γουστάρει με τίποτα το κάθε ζώδιο!!
Σίγουρα θα σου έχει τύχει να ξεκινήσεις με ενθουσιασμό μία νέα ερωτική γνωριμία και ξαφνικά να αρχίσει να σε αποφεύγει. Δεν χρειάζεται να βασανίζεσαι και να ψάχνεις το «γιατί», αρκεί να μάθεις, ποιος είναι αστρολογικά ο τύπος της γυναίκας που αποφεύγει κάθε άνδρας του ζωδιακού!

ΚΡΙΟΣ 
Ο άνδρας Κριός αρχίζει να «ξενερώνει» και να αποφεύγει τη γυναίκα που θέλει να του αλλάξει τις συνήθειες, τον τρόπο σκέψης και δράσης! Αν λοιπόν ξεκινήσατε να βγαίνετε και εσύ πήρες την πρωτοβουλία να του κόψεις σιγά-σιγά όλα αυτά που γεμίζουν το χρόνο του και του δίνουν χαρά, τότε σίγουρα θα αποφύγει εσένα για να συνεχίσει τη ζωή του στους δικούς του γρήγορους, αγαπημένους ρυθμούς! Θυμήσου ότι ο άνδρας Κριός, δεν θέλει να του επιβάλουν όρια, κανόνες και περιορισμούς. Είτε θα τον δεχτείς έτσι όπως είναι, είτε καλύτερα άρχισε να ψάχνεις για κάτι άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ 
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ένας Ταύρος να κάνει «χωριό» με μία γυναίκα που είναι ασταθής και επιπόλαιη. Απεχθάνεται τις γυναίκες που αλλάζουν αποφάσεις και ιδέες ή που είναι κυκλοθυμικές. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να ταιριάξει με μία γυναίκα νευρική, οξύθυμη ή που έχει έντονες αντιδράσεις! Αν λοιπόν αλλάζεις συνέχεια απόψεις, είσαι αρκετά παρορμητική και του δίνεις την αίσθηση ότι δεν τα έχεις βρει ακόμα με τον εαυτό σου, θα του είναι εξαιρετικά δύσκολα να σου ανοιχτεί συναισθηματικά και να επενδύσει για κάτι μόνιμο και σταθερό στο χρόνο!

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η γυναίκα που είναι κολλημένη στη μαμά της, σκέφτεται οικογένεια, παιδιά και είναι σπιτόγατα, απλά δεν ταιριάζει στα γούστα του Δίδυμου! Ακόμα κι αν του κεντρίσει το ενδιαφέρον μία γυναίκα που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, γρήγορα θα νιώσει ότι πιέζεται, ότι δεν μπορεί και θα αρχίσει πολύ γρήγορα να χάνει το ενδιαφέρον και τον ερωτισμό του! Επιπλέον, δεν μπορεί να αντέξει για πολύ στο πλάι του μία γυναίκα που έχει ταμπού, στερεότυπα και είναι στενόμυαλη! Θέλει στο πλάι του ένα ανεξάρτητο, φιλελεύθερο θηλυκό με μοντέρνες σκέψεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Ο άνδρας Καρκίνος απωθείται από τη γυναίκα «καριερίστα», από το θηλυκό που είναι δυναμικό, ανεξάρτητο, που στέκεται γερά στα πόδια του και βάζει ως προτεραιότητα τη δουλειά και την επαγγελματική πρόοδό της. Επιπλέον, δεν του αρέσει όταν μία γυναίκα χάνει τη θηλυκότητά της, όταν μιλά με άσχημες εκφράσεις, όταν το ντύσιμό της είναι αρκετά σπορ ή υπερβολικά εκκεντρικό! Θυμήσου πως ο άνδρας Καρκίνος είναι παραδοσιακός προτιμά τις γυναίκες «γατούλες», ενώ οι γυναίκες «τίγρεις» τον τρομάζουν και το βάζει στα πόδια.

ΛΕΩΝ 
Ο μεγαλοπρεπής και σίγουρος για τον εαυτό του άνδρας Λέοντας, θα χάσει αμέσως το ενδιαφέρον του αν έχει στο πλάι του μία γυναίκα που δεν τον θέλει αρκετά! Αποφεύγει τις γυναίκες που μιλούν συνέχεια για την πρώην σχέση τους ή που φαίνεται ότι είναι ακόμα κολλημένες με τον πρώην σύντροφό τους! Επιπλέον, δεν του αρέσουν οι γυναίκες που δεν περιποιούνται την εμφάνισή τους. Αν το θηλυκό που έχει δίπλα του δεν είναι σέξι, τότε νιώθει ότι απωθείται ερωτικά! Κάτι ακόμα που μπορεί να τον κάνει να «ξενερώσει» αμέσως είναι όταν η γυναίκα γίνεται ανταγωνιστική απέναντί του! Ατάκες του στιλ «Εγώ είμαι πρώτη στη δουλειά μου, εσύ πολύ το παλεύεις…» τον κάνουν να το βάζει γρήγορα στα πόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Ο άνδρας Παρθένος δεν μπορεί με τίποτα να ταιριάξει με μία γυναίκα που είναι επιφανειακή και δεν παιδεύει το μυαλό της, που δεν έχει γνώσεις ή που τη νοιάζει αποκλειστικά και μόνο να περνά καλά! Όσο και να του αρέσει εμφανισιακά μία γυναίκα, γρήγορα θα την απορρίψει αν καταλάβει ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι τα ποτά, τα ξενύχτια, η διασκέδαση και το σεξ. Θα αισθάνεται ότι δεν έχει μαζί της κάτι κοινό να συζητήσει και ας μην ξεχνάμε ότι για να μπορέσει ένας άντρας Παρθένος να ερωτευτεί θα πρέπει μία γυναίκα να έχει καταφέρει να διεγείρει το μυαλό του…

ΖΥΓΟΣ 
Ο άνδρας Ζυγός είναι γενικότερα καλόβολος, αν του αρέσει αρκετά η εξωτερική σου εμφάνιση θα συμβιβαστεί και θα κάνει προσπάθεια για να τα βρείτε. Ωστόσο έχει κι αυτός τα δικά του περίεργα γούστα. Τον απωθεί η γυναίκα που δεν έχει το δικό της στιλ και τη δική της ιδιαίτερη προσωπικότητα, τον ενοχλεί αισθητικά η ατημέλητη γυναίκα (προτιμά την κοκέτα)! Επιπλέον, γρήγορα θα του έφευγε το ενδιαφέρον του αν η γυναίκα που έχει στο πλάι του είναι μονίμως “μουρτζούφλα”, απαισιόδοξη και αρκετά κλειστή και εσωστρεφής. Μην ξεχνάς ότι ο άνδρας Ζυγός θέλει κοντά του ένα αποφασιστικό, δυναμικό θηλυκό που θα έχει αισθησιασμό και κέφι για ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Ο μυστήριος άνδρας του ζωδιακού, ο Σκορπιός, είναι ένα αρσενικό με περίεργα, εκλεπτυσμένα γούστα! Τον απωθεί η γυναίκα που ακολουθεί τακτική για να τον κερδίσει και για να τον κρατήσει στο πλάι της. Αν για παράδειγμα δεν σηκώνεις το τηλέφωνο όταν σε παίρνει, για να τον «καψουρέψεις», να ξέρεις ότι κάνεις ακριβώς το αντίθετο: τον «ξενερώνεις»! Επιπλέον, εκνευρίζεται και παγώνει αισθηματικά όταν η γυναίκα είναι αρκετά περίεργη και θέλει να τα ξέρει και να τα μαθαίνει όλα. Υπάρχουν προσωπικά δεδομένα, ιδιαίτερες στιγμές και μυστικά τα οποία δεν θέλει να αποκαλύπτει και δεν του αρέσει όταν η γυναίκα χώνει την μύτη της παντού!

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Όσο ερωτευμένος και να είναι ένας Τοξότης πολύ γρήγορα θα χάσει κάθε ενδιαφέρον, αν διαπιστώσει ότι η γυναίκα που είναι κοντά του είναι αρκετά ζηλιάρα. Αποφεύγει λοιπόν τις γυναίκες που είναι απαιτητικές, που κάνουν σκηνές ζηλοτυπίας, που προσπαθούν να τον περιορίσουν, που τον παρακολουθούν, μουτρώνουν και ξεσπούν, όταν αυτός θέλει να βγει με τους φίλους του! Είναι γνωστό ότι ο Τοξότης δεν τα πάει και πολύ καλά με τη δέσμευση και σαφώς δεν ανέχεται την καταπίεση. Τα αισθήματά του λοιπόν δεν μπορούν να διατηρηθούν, αν η γυναίκα είναι κτητική και έχει υπερβολικές απαιτήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Ο άνδρας Αιγόκερως ερωτεύεται δύσκολα και περνά τις γυναίκες από σκληρά τεστ, πριν αποφασίσει ότι μπορεί να κάνει σχέση. Το σίγουρο είναι ότι θα αποφύγει, αλλά και θα κόψει επαφή με την γυναίκα που είναι κουτσομπόλα, δραματική στις εκδηλώσεις της, άστατη, σπάταλη, απρογραμμάτιστη και ανισόρροπη! Αν λες όλα τα προσωπικά σας στους φίλους σας, αν αντιδράς άσχημα μπροστά στο κοινωνικό σας περιβάλλον, αν φλερτάρεις και με άλλους, αν ξοδεύεις τα χρήματά σου αλόγιστα και προπάντων αν δεν προσπαθείς να διατηρείς τις ισορροπίες στη ζωή σου, τότε θα σε αποφύγει κακήν κακώς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Όσο όμορφη και να είναι μία γυναίκα, ο άνδρας Υδροχόος δεν μπορεί μαζί της να μείνει για πολύ, αν είναι γκρινιάρα και αν αυτό που την ενδιαφέρει μόνο είναι το πότε θα ντυθεί νυφούλα! Είναι βέβαιο ότι θα αποφύγει την γυναίκα που παίρνει γρήγορα το θάρρος να ψάξει το κινητό του, να τον γνωρίσει στους γονείς της και θα αρχίσει να του κουβεντιάζει για γάμους, παιδάκια και βαφτίσια. Επιπλέον, δεν μπορεί να ταιριάξει και με τις ντροπαλές, συνεσταλμένες γυναίκες, που φοβούνται να ρισκάρουν και να λειτουργήσουν αυθόρμητα!

ΙΧΘΕΙΣ 
Ο άνδρας Ιχθύς δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον στην γυναίκα-αγοροκόριτσο, που ντύνεται συνέχεια με φόρμες και τζιν και δεν εκπέμπει χάρη, αισθησιασμό και γλυκύτητα! Τον απωθούν επιπλέον οι γυναίκες που έχουν άσχημο λεξιλόγιο, που βρίζουν ή που φωνάζουν και βρίσκονται διαρκώς στην τσίτα. Θα αποφύγει την γυναίκα που δείχνει ότι τα ξέρει όλα ή που είναι επιφανειακή και δεν ακολουθεί τα συναισθήματα και το ένστικτό της! Επιπλέον, τον ξενερώνει απίστευτα όταν μία γυναίκα του βάζει δύσκολα ή του θέτει διλήμματα. Εκεί δεν μπαίνει στην διαδικασία να σκεφτεί και να αποφασίσει, πολύ απλά γιατί δεν τον ενδιαφέρει.