Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/17

ΖΩΔΙA για Σήμερα 31/12

τα ΖΩΔΙΑ Σήμερα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και μετράμε αντίστροφα για το 2018! Μία χρονιά έρχεται, γεμάτη θετικότητα για τα Ζώδια της Γης και του Νερού, μαθήματα για τα παρορμητικά Ζώδια, αλλαγές για τα Σταθερά και ουτοπικές αλλά και τρυφερές καταστάσεις για τα Μεταβλητά! Λίγες ώρες έμειναν λοιπόν!

ΚΡΙΟΣ

Έχεις πολλούς προβληματισμούς, Κριέ, σε σχέση με το μέλλον. Ταυτόχρονα, ασχολείσαι και με άλλα θέματα, που μέχρι τώρα σταματούν την ανοδική πορεία σου και σε κουράζουν. Είσαι σε περίοδο, που οι πλανήτες σου δίνουν πολλά πλεονεκτήματα, για να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και αύριο σε περιμένουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε, Κριέ, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις στη σχέση σου, για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε ευνοήσει, ώστε να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Κριέ, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά, δεν πας άσχημα, αλλά σήμερα απόφυγε να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Περίοδος, Ταύρε, που οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο. Μην εμπλακείς σε θέματα που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα ή να μη σε αφορούν άμεσα, διότι θα σου φέρουν προβλήματα. Προχώρα με σιγουριά στην επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα κάνεις τον περίγυρό σου χαρούμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλό είναι σήμερα, Ταύρε, να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να βάλεις τη σχέση σου σε νέες βάσεις, ώστε να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου, Ταύρε, τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Περίοδος που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, είναι αυτή Δίδυμέ μου. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς. Θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα, όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν σε σημείο, που θα απαλλαγείς από πολλά βάρη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβλήματα, Δίδυμε, που μπορεί να είχες στην σχέση σου, έχουν περάσει. Καλό θα είναι, σήμερα να χαρείτε μια εκδρομή, που θα κάνει καλό και στους δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Δίδυμε, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα αυξήσεις και τα έσοδά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μια περίοδος, που αρχίζεις και ηρεμείς, Καρκίνε μου, σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Αρκετά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά και επιτέλους ικανοποιείσαι από αυτή την άποψη. Οι πλανήτες σε ευνοούν σε όλα σου τα βήματα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και οι αποδόσεις σου παραπάνω από ικανοποιητικές. Το βράδυ, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, για να ανέβεις ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές, Καρκίνε, στη σχέση σου, ώστε να περνάς πολύ καλά εσύ, αλλά και το ταίρι σου. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, κινήσου έξυπνα και σε βεβαιώνω, ότι θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα θέματα της δουλειάς σου, Καρκίνε, πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να κάνεις άλλες δραστηριότητες, που θα σου δώσουν χαρά. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου

ΛΕΩΝ

Έχεις βάλει κάποιους στόχους, Λέων, που τώρα σιγά-σιγά θα βλέπεις να υλοποιούνται. Φρόντισε να μην κουράζεσαι πάρα πολύ και ασχολήσου περισσότερο τον εαυτό σου. Κάποιες σκέψεις θα σε οδηγήσουν να αλλάξεις πολλά πράγματα, που σε κουράζουν μέχρι σήμερα. Επιπλέον, οι πλανήτες είναι στο πλευρό σου με την ευεργετική τους ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα, Λέων, να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σκέφτεσαι καταστάσεις που έχουν περάσει και χαλάνε την ψυχολογία σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Λέων, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Σήμερα, φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Στα οικονομικά σου, σήμερα πρόσεξε λίγο, διότι θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, Παρθένε, και να ξέρεις, ότι η στασιμότητα του παρελθόντος έχει περάσει. Είσαι σε περίοδο αναδημιουργίας και μπορείς να ξεκινήσεις με καινούργιες βάσεις, για να δώσεις έναν άλλο τόνο στη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη και οι ιδέες σου θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου, Παρθένε, θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Απόφυγε συζητήσεις που μπορεί να φέρουν αντιθέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει τη δουλειά σου, Παρθένε, σε καλό σημείο. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα μερικές καταστάσεις και μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Να ξέρεις, Ζυγέ μου, ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η περίοδος είναι αρκετά καλή και οι πλανήτες σου δίνουν την εύνοιά τους. Αλλά για να μπορέσεις να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη στην πορεία σου. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, Ζυγέ μου, για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Κυριακή, Ζυγέ, άφησε λίγο τα θέματα της δουλειάς, αφού εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Στα οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δημιουργικότητά σου, Σκορπιέ, θα είναι έκδηλη αυτή την περίοδο. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες, αφού δεν είναι προς όφελός σου να φτάσεις στα άκρα. Το βράδυ σου, μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, Σκορπιέ μου, θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά, Σκορπιέ, στο χώρο της εργασίας σου. Σήμερα, που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος αυτή, Τοξότη, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδανική για εσωτερικές και εξωτερικές αναζητήσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να βρεις τα μυστικά και τις μεθόδους που θα σε βγάλουν από τα προσωπικά σου αδιέξοδα. Ευτυχώς, οι πλανήτες είναι με το μέρος σου και με ό,τι κι αν καταπιαστείς, θα το τελειώσεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κοίταξε το μέλλον της σχέσης σου με αισιοδοξία, Τοξότη, και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα που πέρασες στη δουλειά σου, Τοξότη, ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεσαι σε μία πολύ δημιουργική περίοδο, Αιγόκερέ μου, η οποία θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να προσέξεις τη διατροφή σου, διότι τον τελευταίο καιρό έχεις παραμελήσει πολύ τον εαυτό σου. Επίσης, αυτή την περίοδο βλέπω να έχεις εύνοια στα επικοινωνιακά σου πάρε-δώσε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στη σχέση σου, Αιγόκερε, και θα έχεις πολύ καλή διάθεση, ώστε να κάνεις τα πράγματα καλύτερα. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την ενεργητικότητα και δυναμικότητα που θα έχεις αυτή την περίοδο, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να περάσεις χαλαρά, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις μπει, Υδροχόε, σε περίοδο που οι θετικές αλλαγές σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στην ζωή σου πηγαίνουν πολύ καλά. Χρειάζεται λίγη ψυχραιμία και να μην αγχώνεσαι για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οι πλανήτες σε ευνοούν, γι’ αυτό προχώρα μπροστά. Από αύριο, μπορείς να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που έχεις για το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, Υδροχόε, αν βγάλεις τη συναισθηματικότητα που έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στη δουλειά σου, Υδροχόε, τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα, μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Λίγο έξω, είπαμε: Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, διότι θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί αυτό το διάστημα, Ιχθύ, να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, διότι κάτι υποβόσκει και δεν το έχεις καταλάβει. Μείνε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον. Κάνε το πρόγραμμά σου, για να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και κοίτα, να μην αφήσεις να σε επηρεάσει οτιδήποτε μπορεί να ανακόψει την πορεία που έχεις θέσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου με το ταίρι σου, Ιχθύ. Θα υπάρχουν διαμάχες από το πουθενά. Εσύ, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς αυτή τη θετική περίοδο, για να γνωρίσεις το πρόσωπο που τόσο καιρό περίμενες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα που πέρασε, Ιχθύ μου, είχε αρκετό φόρτος εργασίας. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Πρέπει να κάνεις προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που έχεις.
oroskopos.gr