Σελίδες

Thessaloniki video tour

10/12/17

Μωβ: Αυτό το τολμηρό χρώμα κάνει την ανατροπή του χειμώνα




Το μωβ χρώμα έχει επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και εκφράζει έναν ιδιαίτερο δυναμισμό, ανωτερότητα αλλά και πολυτέλεια...Οι αποχρώσεις του είναι πολλές, διαφορετικές και παραμένουν σχεδόν όλες επίκαιρες, εκφράζοντας έναν σύγχρονο χαρακτήρα, που θα αναβαθμίσει τα σύνολα μας. Παρακάτω θα δούμε μια σειρά από μοντέρνους τρόπους για να το εντάξουμε στη γκαρνταρόμπα μας αυτή τη σεζόν:

Ένα πανωφόρι με όγκο σε ανοιχτό μωβ χρώμα και τις αποχρώσεις της λεβάντας θα χαρίσει στυλ και εκκεντρικότητα σε ένα κατά τα άλλα καθημερινό ντύσιμο. Στους ίδιους τόνους, μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα κρουαζέ παλτό και να συνθέσουμε ένα κομψό σύνολο μαζί με στοιχεία καφέ γούνας.

Οι μπότες σε στυλ "κάλτσα" που εφαρμόσουν τέλεια στο πέλμα και αγκαλιάζουν τα πόδια μας είναι απόλυτη τάση για φέτος. Μια ευχάριστη ανατροπή είναι να προτιμήσουμε ένα ζευγάρι τέτοιες μυτερές μπότες σε ζωηρό μωβ χρώμα, είτε μέχρι τη μέση της γάμπας, είτε σε μήκος πάνω από το γόνατο και να αντικαταστήσουμε το κλασσικό μαύρο στις statement εμφανίσεις μας.

Επίσης μια στιλάτη εκδοχή του μωβ είναι το δαμασκηνί και οι πιο θερμές αποχρώσεις που πλησιάζουν στο σάπιο μήλο. Μπορούμε να επιλέξουμε για το χειμερινό μας ντύσιμο κομμάτια σε παραπλήσιους τόνους και να τα δέσουμε αρμονικά μαζί με βάση το σπασμένο λευκό και τις κοντινές αποχρώσεις του.