Σελίδες

Thessaloniki video tour

31/12/17

DIY: Φτιάξτε ένα πανέμορφο βάζο από... πινέλα!




Αν σας αρέσουν τα DIY – ειδικά αν είναι εύκολα – τότε σας έχουμε μια πολύ ωραία ιδέα που είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει ένα πολύ ξεχωριστό...
διακοσμητικό αντικείμενο και θα εντυπωσιάσει όποιον το δει: ένα πανέμορφο βάζο φτιαγμένο από… πινέλα!

Η κατασκευή του είναι πραγματικά πολύ εύκολη και θα σας πάρει λίγα μόνο λεπτά. Θα χρειαστείτε ένα βαζάκι (τα κλασσικά βαζάκια τροφίμων που περιέχουν ελιές, αγγουράκια κλπ είναι ιδανικά), πολλά πινέλα και λαστιχάκια.
Αν έχετε χρησιμοποιημένα ή παλιά πινέλα ζωγραφικής, τόσο το καλύτερο. Αν δεν έχετε, τότε μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα με φθηνά προϊόντα θα σας λύσει το πρόβλημα. Μπορείτε να βρείτε 10 πινέλα με κόστος περίπου 2 ευρώ. Τα λαστιχάκια προτιμήστε να είναι λίγο πιο χοντρά από αυτά που χρησιμοποιούνται στα σουπερμάρκετ.

Τοποθετήστε το βαζάκι σας όρθιο και βάλτε περιμετρικά τα πινέλα με το βουρτσάκι προς τα πάνω, έτσι ώστε να το καλύψετε πλήρως. Στερεώστε τα με τα λαστιχάκια. Αν θέλετε μια ακόμα πιο στιβαρή κατασκευή, τότε χρησιμοποιήστε λίγη κόλλα (η θερμόκολλα είναι ιδανική) για να κολλήσετε τα πινέλα πάνω στο βάζο.

Το βάζο σας είναι έτοιμο και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε μέσα μερικά λουλούδια και να το τοποθετήσετε σε ένα εμφανές σημείο του καθιστικού σας